Slantar

Slantar har blivit en populär aktör som erbjuder kunder snabba SMS-lån utan säkerhet och till förmånliga räntor. De ingår i gruppen Untie Group AB och har funnits vid många låntagares sida sedan 2017. Hos Slantar kan du låna 10 000 – 30 000 med en nominell ränta på 25 % och en månadsränta på 2,34 %, vilket är av det generösa slaget. Löptiden är 1 – 5 år. Ännu en ljusglimt är att Slantar inte använder sig av UC, till många kunders glädje.

Slantar
Slantar recension
Omdöme 3.31/5 (6.62/10)
Min. belopp: 10.000 kr
Max. belopp: 30.000 kr
Löptid: Upp till
Årsränta: 25 %
Avi: 49 kr
Uppläggning: 0 kr
Eff. ränta: 28.07 %
Åldersgräns: 20 år
UC kreditupplysning? Nej
Betalningsanmärkning? Prövas
Krav på inkomst: Info saknas
Slantar skärmdump

Inga dolda avgifter hos Slantar

När du lånar hos Slantar kommer du inte att dyka på några dolda avgifter. Det du betalar tillbaka är din låneskuld och medräknad ränta. Inga extra avgifter som aviagifter eller uppläggningsavgifter, m.m. kommer således att belasta dig.

Låna enkelt hos Slantar

Den vanliga ansökningsprocessen sker online, på Slantars hemsida. Du kan även se ett räkneexempel ovanför ansökningsfliken som kan vara bra att snegla på innan du fyller i dina uppgifter. Svaret kommer inom kort, ofta rör det sig om några minuter upp till någon timme. En kreditupplysning tas givetvis i samma veva och denna sker hos Bisnode. Du legitimerar dig alltid med hjälp av BankID.

Slantar har valt att tillämpa konceptet att inte betala ut för snabbt, vilket tyvärr gör att direktutbetalning inte längre förekommer. Detta för att få folk att fundera om de verkligen behöver ett lån. Du får sålunda dina pengar inom ett par bankdagar, vilket gör att du hinner ångra dig i den mån du kanske har agerat lite väl spontant.

Slantars villkor för att få dina slantar

Att läsa igenom lånevillkoren är alltid ett smart drag innan du klickar på ansökningsformuläret. Hos Slantar ska du vara 20 – 65 år, vara både bokförd i Sverige och ha ett svenskt personnummer, samt ha en inkomst. Inkomstgränser specificeras inte. Har du betalningsanmärkningar betyder det inte att du blir nekad lånet, eftersom Slantar kan godta upp till 3 stycken.

Kontakta kundtjänst

Alla låntagare kan ha frågor och om du inte hittar det du söker på Slantars FAQ-sektion så kan du ringa eller skriva till kundtjänsten. Den bemöter dig alla veckans vardagar och kan nås på telefon, e-post eller via ett förtryckt kontaktformulär på hemsidan. Är du en befintlig kund hos Slantar, går ditt ärende oftast snabbare att hantera om du först loggar in på den profil du tilldelas.

Sammanfattning

Slantar erbjuder vettiga räntor, slopande av dolda avgifter och betydligt sjystare lånevillkor än många andra långivare. Eftersom de accepterar både betalningsanmärkningar och låg inkomst, så har fler chansen att bli beviljade. Du kan dock inte förvänta dig att få pengar samma dag, eftersom Slantar nu valt att vänta 2 bankdagar med en så kallad ”cool-off period”. Denna långivare är bra för dig som blivit nekad lån på annat håll och vill ha rimliga villkor och lägre lånekostnader.

Öppettider 01:a augusti

Måndag: 08:00 - 17:00
Tisdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag:08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Vårt betyg på Slantar

Räntor: 8/10
Avgifter: 10/10
Privatlån: 5/10
Snabblån: 8/10
Beviljade lån: 8/10
Bolag / etablering: 1/10
Support öppettider: 5/10
Tydlighet: 8/10
Snittvärde:6.625 poäng

Kontakt

Företag:Untie Lending AB
Postadress: Box 396
Postnummer:541 28 Skövde
Telefon:08-14 55 58
E-mail:https://www.slantar.nu/kontakt

Fler recensioner på Bästasnabblån.se