Säker Finans

Säker Finans har som specialitet att erbjuda relativt fördelaktiga snabblån. En del av dem kan man låna utan UC och till och med trots betalningsanmärkning. Som ny kund med behov av ett snabblån med återbetalning inom 30 dagar är det möjligt att få ett gratis snabblån.

Säker Finans är inte den enda långivaren på marknaden. Flera andra långivare finns med på Säker Finans hemsida så att du som kund kan jämföra villkoren med varandra.

Säker Finans
Säker Finans recension
Omdöme 3.00/5 (6/10)
Min. belopp: 1.000 kr
Max. belopp: 30.000 kr
Ny kund: 25.000 kr
Löptid: Upp till
Årsränta: 39 %
Avi: 35 kr
Uppläggning: 295 kr
Åldersgräns: 20 år
UC kreditupplysning? Nej
Betalningsanmärkning? Nej
Inkomst/år: Minst 150000 kr
Säker Finans skärmdump

Överkomlig ränta

Räntan varierar beroende på hur mycket man lånar och hur lång tid man lånar. Men generellt kan man säga att räntan kommer att vara överkomlig i synnerhet med tanke på den tid man lånar.

Kreditupplysning

Många kreditgivare brukar ta en UC, d v s en kreditupplysning på den som ansöker om lån. Alla UC registreras vilket innebär att en låntagare som fått många kreditupplysningar registrerade på sig också kan antas ha många snabblån eller andra krediter. Flera kreditupplysningar som registrerats hos UC kan helt enkelt få till effekt att kreditgivare drar sig för att låna till en kund som kan antas ha många lån på sig.

Det finns andra kreditupplysningsföretag som inte registrerar att man gett ut en upplysning och Säker Finans anlitar bara sådana kreditupplysningsföretag. Som kund är det skönt att slippa registreras på det sättet.

Några av de lån som Säker Finans beviljar kan även kunder med betalningsanmärkningar ansöka om och få. Det gäller då förstås att skulderna är betalda och att det bara är själva betalningsanmärkningen som hänger kvar.

Specialare för nya kunder

För nya kunder vill Säker Finans alltid göra sitt bästa för att en god kundrelation skall kunna upprättas. Därför erbjuder Säker Finans även gratis snabblån, det vill säga snabblån där man endast betalar det man lånat men ingen ränta. Det är ämnat för snabblån där lånetiden är kort, oftast 30 dagar. Så om man betalar tillbaka lånet inom 30 dagar behöver det inte kosta låntagaren någon ränta alls.

Gratis snabblån får man endast första gången som ny kund till Säker Finans. Det är ett bra sätt att etablera en förtroendefull kontakt mellan kreditgivare och låntagare, väl värt att pröva om det finns behov av det.

Bra lånevillkor och förtroende bland kunderna

Snabblån är alltid dyrare än vanliga lån som är ämnade för långa amorteringstider. Trots det har Säker Finans mer som regel än undantag att ge goda lånevillkor med förhållandevis låga räntor. Räntorna varierar givetvis beroende på hur lång tid man tänkt sig lånet och hur mycket man vill låna. Generellt kan man säga att ett större lån också kostar mer i ränta än ett mindre lån. Som sagt så kostar ett gratis snabblån ingenting i ränta och lånetiden är också mycket kort i tid räknat.

Säker Finans är en kreditgivare som du som låntagare kan lita på. Säker Finans har ett högt förtroende bland sina kunder.

Öppettider 01:a augusti

Måndag: 08:00 - 18:00
Tisdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag:08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 18:00
Lördag: 10:00 - 15:00
Söndag: Stängt

Vårt betyg på Säker Finans

Räntor: 1/10
Avgifter: 10/10
Privatlån: 3/10
Snabblån: 8/10
Beviljade lån: 2/10
Bolag / etablering: 8/10
Support öppettider: 8/10
Tydlighet: 8/10
Snittvärde:6 poäng

Kontakt

Företag:Tryggkredit Stockholm AB
Postadress: Gamla Brogatan 34
Postnummer:111 20 Stockholm
Telefon:08-644 20 10
E-mail:[email protected]äkerfinans.se

Fler recensioner på Bästasnabblån.se