GoodCash

GoodCash hör till de etablerade långivarna i Sverige och riktar sig till kunder som behöver ett blancolån utan säkerhet. Beloppet att låna är allt mellan 5000 till 50 000 kronor. Löptiden är minst sagt generös och kan vara så lång som upp till 8 år. Den kortaste tiden är 1 år. GoodCash accepterar betalningsanmärkningar och även kunder som har kollats upp av UC ett antal gånger. Själv använder GoodCash också UC, vilket är värt att veta.

GoodCash
GoodCash recension
Omdöme 3.00/5 (6/10)
Min. belopp: 5.000 kr
Max. belopp: 50.000 kr
Löptid: Upp till
Årsränta: 25.74 %
Avi: 0 kr
Uppläggning: 0 kr
Eff. ränta: 29 %
Åldersgräns: 20 år
UC kreditupplysning? Ja
Betalningsanmärkning? Prövas
Krav på inkomst: Info saknas
GoodCash skärmdump

Sänkt årsränta

Då Sverige nyligen har infört ett nytt räntetak, så har många långivare fått sänka sin årsränta. GoodCash har tillämpat en ny nominell ränta som ligger på 23,51 – 25,74 %. De har också infört en betalningsfri månad per år. Räntan sätts individuellt efter kreditprövning.

GoodCash vill göra sig ännu mer synliga genom att slopa uppstartsavgifter och andra dolda kostnader som kan vilseleda kunder. Att ta ett lån hos GoodCash innebär således bara att du betalar av lån och ränta. Räntan får du tillbaka i nästa skattedeklaration. Det ska också observeras att du kan förlänga ditt lån eller utöka det helt kostnadsfritt.

Ansök hos GoodCash

Genom att fylla i ett ansökningsformulär online, går ansökningsprocessen mycket smidigt. Du signerar sedan med BankID och väntar in svaret som ges på skärmen. Vid ansökan kan du också se ett räkneexempel och kolla hur mycket ett visst belopp skulle kosta dig om du tog det. Hos GoodCash går det snabbt med utbetalningar, och oftast sker dem inom 24 timmar. Du kan dock inte ta del av en direktutbetalning och inte heller helgutbetalningar.

Allmänna lånevillkor

Du ska vara mellan 20 och 62 år för att få ett godkänt lån av GoodCash. Du måste också ha någon typ av inkomst, oavsett om det kommer från arbete, studiemedel eller bidrag av någon sort. Någon gräns specificeras inte så även låginkomsttagare har möjlighet att få ja. GoodCash beviljar också folk med många betalningsanmärkningar. Du ska vara folkbokförd i Sverige, men sedan hur länge meddelas inte.

Kundtjänst

Kontakta gärna kundtjänst eller se över GoodCashs FAQ-sida. Till kundtjänst kommer du om du hör av dig vardagar under dagtid via mail eller telefon. De hjälper dig gärna om du behöver hjälp med ansökan eller om du har några funderingar.

Sammanfattning

GoodCash har många goda sidor. De främsta att nämna är de rimliga räntorna och att inga avgifter tillkommer. Transparens är således ett bra ord för att summera aktören. GoodCash lämpar sig för alla typer av låntagare, oavsett inkomst och antal betalningsanmärkningar. De lånar ut mindre summor upp till 20 000 kronor vilket kan vara bra för olika ändamål såsom långresa, tillfällig knipa, renovering eller ett inköp. Eftersom de inte erbjuder direktutbetalning har du som kund också tid att fundera över om du verkligen bör ta lånet eller ej.

Öppettider 27:e maj

Måndag: 09:00 - 12:00
Tisdag: 09:00 - 12:00
Onsdag: 09:00 - 12:00
Torsdag:09:00 - 12:00
Fredag: 09:00 - 12:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Vårt betyg på GoodCash

Räntor: 10/10
Avgifter: 10/10
Privatlån: 3/10
Snabblån: 5/10
Beviljade lån: 5/10
Bolag / etablering: 8/10
Support öppettider: 2/10
Tydlighet: 5/10
Snittvärde:6 poäng

Kontakt

Företag:Prioritet Finans AB
Postadress: Box 7015
Postnummer:121 07 Stockholm-Globen
Telefon:031-755 41 00
E-mail:info@goodcash.se

Fler recensioner på Bästasnabblån.se