Nya snabblån

När det kommer ut nya snabblån till den svenska marknaden är vi på bästasnabblån.se alltid snabba med att få upp dem på vår hemsida. Fördelen med att ansöka om ett nytt snabblån är att du oftast får ta del av ett öppningserbjudande med till exempel lägre ränta eller amorteringsfria månader. Nya snabblån har ofast bättre villkor och lägre lånekostnader för att du som kund ska vilja testa dem. Välj ett snabblån i listan nedan och ansök direkt om ett nytt lån. Lycka till!

Om Nya Snabblån De första lånebolagen har erbjudit möjligheten att låna mindre belopp med snabb utbetalning och med en kredittid på 30 dagar sedan år 2006 i Sverige. Dessa lån fick snabbt namn som microlån, smslån eller snabblån. Idag finns en stor mängd lånebolag som erbjuder snabblån med snabb utbetalning samtidigt som kredittiderna blivit mer flexibla då många erbjuder upp till 90 dagars kredittid så att inte lånen ska påverka låntagarens månadsekonomi lika mycket. Mellan varven så är det något lånebolag som erbjuder nya snabblån i form av högre belopp eller mer flexibla betalningstider. Det tillkommer även nya lånebolag som även de erbjuder nya snabblån som har bra räntor och flexibla lösningar för återbetalning, vilket är viktigt idag för att kunna ta marknadsandelar på marknaden för snabblån. Dock tillkommer det en del nya snabblån så det kan vara bra att hålla ögonen öppna så man inte missar eventuella erbjudanden eller möjligheten att kunna hitta nya snabblån som har lite andra former än de ursprungliga snabblånen. Många av de nya snabblån företagen erbjuder till exempel alternativ till snabblån som bland annat privatlån eller krediter som dels har lägre kostnader och räntor än snabblån och som även har längre amorteringstider. Det finns även en del lånebolag som erbjuder sina kunder ett helt avgiftsfritt lån första gången vilket innebär att man endast betalar tillbaka det belopp som man lånade, utan att behöva betala ränta eller andra avgifter. Många stora finansbolag och banker har sett att det finns möjlighet att ta kunder på denna marknad om de effektiviserar kredithanteringen och utbetalningarna av lån. Det innebär att många stora lånebolag har börjat erbjuda lån på upp till 100 000 kronor eller mer med en förmånlig ränta och en snabb hanteringstid vilket innebär att man får sina pengar in på kontot en eller ett par dagar senare än om man hade lånat hos ett snabblån. Detta gör att dessa lån kan vara ett betydligt billigare och bättre alternativ till snabblån om man inte behöver pengarna samma dag eller senast dagen efter man ansökte. Det finns idag en mängd nya snabblån i olika former som både är billigare och som har mer flexibla återbetalningstider är de tidigare snabblånen och det är därför viktigt att man jämför olika lånebolags priser och villkor för att kunna hitta det lån som passar ens ekonomi bäst.

Enbart seriösa aktörer

För att kunna bedriva en verksamhet som erbjuder snabblån så krävs idag att lånebolaget har tillstånd från Finansinspektionen. Detta gör att det inte tillkommer så många nya snabblån längre då det dels tar tid att få sitt tillstånd beviljat men även för att kraven för att få ett tillstånd är ganska hårda. Detta gör att det nu enbart är seriösa aktörer inom snabblånen, vilket vi ser som något mycket positivt. Dessutom börjar konkurrensen på denna marknad att hårdna då många lånebolag har valt att sänka sina priser för att få in nya kunder och samtidigt kunna behålla befintliga kunder. Det gör att det kan vara svårt att erbjuda nya snabblån om man inte erbjuder något nytt och relativt billigt.]]>