Allt fler kreditgivare erbjuder sina nya kunder ett gratis lån. Här jämför vi alla gratis snabblån helt utan ränta och avgifter. I vår lista hittar du alla kreditgivare i Sverige som erbjuder ett gratis snabblån till dig som är ny kund vilket innebär att du kan låna helt kostnadsfritt upp till 30 dagar. Vi garanterar att du kan låna pengar helt gratis mot att du betalar tillbaka ditt lån i tid. Jämför priser och ansök om ett gratis snabblån idag. Lycka till!

Snabblån
Lånebelopp Löptid Kostnad Ålder Gratis ny kund Recension
500-30 000 kr 15-1095 dagar 0-27172 kr 20 år 500 kr
Ansök nu
Läs recension
500-20 000 kr 1-30 dagar 0-1600 kr 18 år 6000 kr
Ansök nu
Läs recension
500-10 000 kr 30-90 dagar 0-2 665 kr 18 år 6000 kr
Ansök nu
Läs recension

Gratis snabblån – så fungerar det

Många brukar fråga sig varför man kan ta ett snabblån utan avgifter och det finns en ganska enkel förklaring till det. Snabblånsföretagen vill helt enkelt visa dig hur enkelt det är att låna genom dom, och räknar helt enkelt med att du ska vilja låna igen vid ett senare tillfälle. Konkurrensen mellan långivarna har hårdnat och idag gör de allt för att få nya kunder. Detta är ett utmärkt erbjudande för dig som aldrig har lånat tidigare men som behöver låna pengar snabbt. Det är självklart inget tvång att låna av samma långivare igen och om du vill låna pengar gratis igen så är det bara att välja en annan leverantör från våran lista. Här ser du alla kreditgivare som erbjuder dig att låna pengar helt gratis. Lycka till!

Så tar du ett gratis snabblån

Det första du ska göra är att se vår unika lista där vi jämför olika de största leverantörerna av gratis snabblån i Sverige. Du väljer sedan den lånegivare som passar dina behov. När du tar ett gratis snabblån så gör du i princip samma sak som när du tar ett vanligt snabblån. Du fyller i en ansökan där du får svara på frågor om din bank och dina personuppgifter. När du sedan skickat iväg ansökan så får du oftast svar direkt på skärmen inom en timme. Du måste vara ny kund hos den specifika lånegivaren för att ha möjlighet till ett gratis snabblån. Alla andra villkor är identiska till ett vanligt snabblån. Du kan låna upp till 6000 kr och du måste ha fyllt 18 år. Att ta ett gratis snabblån är inte svårt och med hjälp av vår lista så har du pengarna på kontot på nolltid! Se även våran kompletta lista av snabblån på marknaden